Ma - vrij: 09:00 - 17:00
info@ecasso.nl
0251 - 293 455

No cure no pay incasso

No cure no pay incasso 

Wij bieden u de mogelijkheid om uw onbetaalde vorderingen te laten incasseren op basis van resultaatsafhankelijke 100% no cure no pay incasso. Dit betekent dat u pas een vergoeding verschuldigd bent op het moment dat er daadwerkelijk door uw debiteur wordt betaald, zonder dossier- of aanmeldkosten.

Uniek aan dit landelijk gedekte product is dat wij uw kostenrisico’s volledig dragen, zodat u nooit een (tussentijdse) nota ontvangt voor griffie-, deurwaarders- of andere incassokosten. De risico’s die met deze kosten samenhangen worden volledig door ons gedragen, ook als uw debiteur geen verhaal biedt. Zo kunt u uw vorderingen zonder risico uitbesteden en verzekert u zich van een transparante oplossing voor uw debetposten. Klik hier om aan de slag te gaan>>

Hoe werkt het? 

Nadat u uw vordering (aangebrachte hoofdsom zonder kosten en rente) heeft aangebracht, gaan wij direct voor u aan de slag om deze betaald te krijgen. Daarbij maken we gebruik van verschillende kanalen om uw debiteur te bereiken, zoals (accept)email, telefoon en postzending.

Als de incasso is gelukt (aangebrachte hoofdsom plus kosten en rente), staat de hoofdsom minus 15% provisie binnen één week op uw rekening. Als toch blijkt dat een procedure onverhoopt noodzakelijk is, worden de kosten daarvan door ons gedragen. Ook als blijkt dat de debiteur geen verhaal biedt blijven de gemaakte kosten voor onze rekening, zodat u nooit achteraf een rekening krijgt: transparant én zonder administratieve rompslomp.

Zonder risico van uw vordering af in vier simpele stappen

 

1. Incasso starten

Start uw incasso-opdracht onder vermelding van uw contactgegevens, de details van de vordering en de details van uw debiteur. Na aanmelding wordt er voor u een incasso-dossier aangemaakt.

2.Werkzaamheden

Via verschillende kanalen, zoals (accept)email, telefoon en post, wordt uw debiteur benaderd. Daarbij geldt veelal dat vreemde ogen dwingen: vaak wordt al snel tot betalen overgegaan.

3. Resultaat

In veel gevallen is uw debiteur tot betaling overgegaan. Is dat niet het geval, dan wordt beoordeeld of er een procedure wordt opgestart. De kosten hiervan worden door ons gedragen.

4. Uitbetaling

Indien uw debiteur heeft betaald, worden de ontvangen gelden (minus de verschuldigde provisie) binnen een week overgemaakt naar uw bankrekeningnummer.

Voorwaarden en tarieven

Download hier een overzicht van de belangrijkste voorwaarden en tarieven van onze no cure no pay dienst.