Ma - vrij: 09:00 - 17:00
info@ecasso.nl
088 - 234 96 99

Laatste aanmaning

Laatste aanmaning 

Zet de eindfase van uw minnelijke incassotraject kracht bij door uw laatste aanmaning op briefpapier en uit naam van Ecasso te laten versturen. Niet alleen voldoet deze aanmaning aan de eisen die de wet en rechtspraak daaraan stellen, maar ook geldt daarbij veelal dat vreemde ogen dwingen zodat u zich verzekerd van een hoog betalingspercentage. Klik hier om direct aan de slag te gaan >>

Geen effect, geen kosten! 

Indien de laatste aanmaning geen betaling tot gevolg heeft, is een juridische procedure bij de rechtbank de volgende stap in het incassotraject. Als u er voor kiest om de aanmaning om te zetten in een incasso-opdracht, komen de kosten voor het laten versturen van de aanmaning te vervallen. De verschillende voorwaarden die aan een incasso-opdracht zijn verbonden treft u hier.

Traject

 

Factuur

U stuurt een factuur aan uw klant.

Non-betaling

Ondanks de herinnering, blijft de factuur onbetaald.

Laatste aanmaning

Verstuur uw laatste aanmaning uit naam van Ecasso.

C’est le ton.. 

.. qui fait la musique! Indien u ervoor kiest om uw laatste aanmaning door ons te laten versturen worden de toon en nuance van dit schrijven altijd in goed overleg met u bepaald. De relatie met uw leden of klanten komt op die manier niet in gevaar en ook daar hechten wij groot belang aan.

Kosten 

Het laten versturen van een laatste aanmaning aan uw debiteur kost € 10,- exclusief BTW. Bij aanlevering van meerdere vorderingen of een volledige vorderingsportefeuille kunnen afwijkende afspraken worden gemaakt. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.