Ma - vrij: 09:00 - 17:00
info@ecasso.nl
088 - 234 96 99

Betalen

Betalen 

Als u van ons een sommatiebrief of (aankondiging) dagvaarding heeft ontvangen, is het belangrijk dat het openstaande bedrag binnen de gestelde termijn wordt voldaan. U voorkomt hiermee extra kosten. 

Indien u vlak voor het verstrijken van de termijn/datum rechtszaak een betaling verricht, raden wij u aan om deze betaling telefonisch door te geven.

Financiële gegevens 

Tenaamstelling: Ecasso B.V.
IBAN:
NL55INGB 0007 5725 96

Vermeld bij uw overschrijving altijd de op de brief vermelde dossiercode. De dossiercode begint met de letters ‘IN’ en eindigt met een cijfercombinatie (bijvoorbeeld: ‘IN100000’).                 

Het verloop van uw incassodossier

Stap 1: sommatiebrief of dagvaarding ontvangen 

U heeft van ons een sommatiebrief of dagvaarding ontvangen. Voorkom extra kosten door het verschuldigde bedrag op tijd over te maken onder vermelding van uw dossiercode.

Stap 2: betalen 

U dient bij uw betaling rekening te houden met de verwerkingsdagen. Als u vlak voor het verstrijken van de termijn/datum rechtszaak een betaling verricht, raden wij u aan om deze betaling telefonisch door te geven.

Stap 3: sluiting incassodossier 

Zodra uw betaling is verwerkt zullen wij overgaan tot sluiting van uw incassodossier.

Betaalmethoden 

– Betaal via een online bankoverschrijving onder vermelding van de op de brief vermelde dossiercode;

– Betaal via een overschrijvingskaart onder vermelding van de op de op de brief vermelde dossiercode.

– Betaal gemakkelijk en snel via iDEAL in de veilig omgeving van uw eigen bank. 


Betalingsregeling 

Kunt u het openstaande bedrag niet in één keer voldoen? Dat kan natuurlijk gebeuren. Klik hier om direct online een betalingsregeling te treffen.

Heeft u liever telefonisch contact over uw achterstand? Bel dan naar 088 – 234 96 99. U kunt er ook voor kiezen om een betalingsvoorstel te sturen naar info@ecasso.nl