Ma - vrij: 09:00 - 17:00
info@ecasso.nl
0251 - 293 455

Voor wie?

Voor wie? 

Delen is vermenigvuldigen: door kennis, inspiratie en expertise bijeen te brengen ontstaan bijzondere diensten en een aanpak op maat. Vanuit die filosofie hechten wij groot belang aan onze partners en geniet wij het vertrouwen van bedrijven uit uiteenlopende sectoren. 

Samen met onze opdrachtgevers streven wij naar een passende oplossing voor alle betrokken partijen. Daarbij wordt per opdrachtgever gekeken naar de beste manier om uw klanten te benaderen om tot een maximaal en klantvriendelijk resultaat te komen. 

Door uw debiteurenrisico’s uit handen te geven verzekert u zich van een kordaat incassobeleid zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten en de maximale groei van uw onderneming. 

Registreren

Onbetaalde facturen kunnen grote gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering en zelfs het voortbestaan van uw onderneming. Beperk uw debiteurenrisico’s door gebruik te maken van onze landelijk gedekte dienstverlening. Gratis registreren >>

Terugbelverzoek 

Geïnteresseerd in één van onze diensten of benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Laat uw bericht achter en een van onze specialisten neemt contact met u op.