Ma - vrij: 09:00 - 17:00
info@ecasso.nl
088 - 234 96 99

Wie?

Even voorstellen  

Oprichter en algemeen directeur Jelle de Vries. Afgestudeerd aan de Universiteit Leiden met als specialisaties Civiel Recht en Encyclopedie en Filosofie van het Recht en met een verleden in de financiële sector. Deze specialistische én breed geschoolde basis stelt Jelle in staat om moeilijkheden vanuit een ruim perspectief te bezien om vanuit daar tot een juiste strategie te komen. Als algemeen directeur hecht hij er daarbij grote waarde aan om te komen tot oplossingen die de belangen van de opdrachtgever centraal staan stellen, zónder dat de belangen van de andere betrokken partijen uit het oog worden verloren. Geen utopie, wel een uitdaging!

Email: jdevries@ecasso.nl 

Kantoor, visie en werkwijze

Ecasso, gevestigd aan de Kagerweg 53 te Beverwijk, is opgericht in 2015 en komt voort uit de praktijk van het onbetaald blijven van facturen, in combinatie met een gebrek aan efficiëntie, expertise, daadkracht, tijd en/of financiële middelen om die facturen daadwerkelijk betaald te krijgen. In dat kader bieden wij verschillende incassodiensten aan, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten en de verdere groei van uw onderneming.

Doordat het kantoor werkt met een klein team van maximaal 8 medewerkers zijn wij in staat om u gedurende het gehele incassotraject snelheid, flexibiliteit en zekerheid te bieden. Zo blijven de lijnen kort en heeft u altijd uw eigen contactpersoon voor al uw dossiers. De effectieve behandeling van uw incasso wordt daarbij gegarandeerd door onze nauwe samenwerking met zowel de advocatuur als de gerechtsdeurwaarderspraktijk.

E-casso: uw digitale incassopartner 

Het leveren van transparante diensten door digitalisering van het incassoproces is één van de belangrijkste pijlers van onze werkwijze. Door de implementatie van tijd- en kostenbesparende processen bieden wij u volwaardige incasso-oplossingen tegen een vast, transparant tarief.

Zo kunt u via het opdrachtgevers-portaal altijd de actuele status van uw dossiers inzien en kunt u gemakkelijk (via Excel) nieuwe dossiers aanbrengen. Andersom geldt dat onze gedigitaliseerde werkwijze debiteuren in staat stelt om facturen te betalen in de eigen online betaalomgeving, waardoor uw debiteur sneller tot betalen overgaat en het betalingspercentage zal toenemen.